Ingyenes átutalással robban be Magyarországra a PayPal

Ingyenes forintátutalási szolgáltatást indít a PayPal Magyarországon, emellett ingyen küldhetünk eurót és svéd koronát is az EGT országaiba – írja a fizetési cég sajtóközleményben.

A PayPal ingyenes személyközi fizetési szolgáltatást indít Magyarországon, amely megoldást kínál a barátok és családtagok közötti kisösszegű tartozások rendezésére.

A PayPal-számlával rendelkező magyar felhasználók díjmentesen küldhetnek forintot Magyarországon belül, továbbá eurót és svéd koronát az Európai Gazdasági Térség országaiba, amennyiben ehhez nem szükséges pénznemek váltása.

Az új funkció lehetővé teszi, hogy bármilyen banki adat megadása nélkül, díjmentesen, csupán a címzett e-mail címének megadásával intézhessük egymás közt pénzügyeinket a PayPal weboldalon, és PayPal mobilapplikációval.

Miután a fizetés megtörtént, a fogadó fél értesítést kap, és a pénz azonnal hozzáférhetővé válik PayPal-számláján. A PayPal mobilalkalmazás segítségével a felhasználók akár útközben is megtekinthetik egyenlegüket, értesítéseiket, és kezdeményezhetnek pénzküldést.

A PayPal összesen 25 európai országban vezeti be a díjmentes P2P szolgáltatását.

Be the first to comment on "Ingyenes átutalással robban be Magyarországra a PayPal"

Leave a comment