A Dark weben bevezetik a Monero fizetéseket

Nem is olyan rég a Dream Marketen, ami az egyik legnagyobb bevásárlóközpont a Dark neten még csak Bitcoinnal és BCH-val lehetett fizetni. A napokba azonban sikeresen implementálták a Monero-s fizetési lehetőséget is.


Dream Market

A Dream Market a dark web legnagyobb és legnépszerűbb online piaca, amely számos különböző árut értékesít, köztük kábítószereket, lopott adatokat és hamis fogyasztási cikkeket. Az Dream market lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy névtelenül és biztonságosan feltérképezzék a piaci ajánlatot, elkerülve,hogy egy harmadik fél potenciálisan nyomon kövesse. Ezen a piacon fórumok is találhatók ahol megvitathatják a a tagok.

A Dark Web egy része az internetnek, amelyet a hagyományos böngészőkkel nem lehet elérni, csak olyan speciális névtelen platformokkal, mint a Tor.

Nemrég Dream Market úgy döntött, hogy a Monero (XMR) is bekerül a támogatott cryptopénzek közé. Dream Market még hivatalos bejegyzést nem tett közzé ez ügyben, de pár szemfüles már felfedezte a készülő újítást. Egyelőre csak az eladók láthatják ezt a lehetőséget, de pár héten belül a kifizetések is indulhatnak.

Egyelőre még csak az eladók profiljában jelent meg a monero

Az XMR támogatásának oka valószínűleg a coin forgalmának viszonylagos visszanyomozhatatlansága. A Dream Markete túlnyomórészt illegális cikkekkel foglalkozik, és az anonim kriptográfiai kifizetések, mint például a Monero, extra szintű védelmet nyújthatnak, míg a BTC és a BCH fizetése normál körülmények között nem névtelen, és a megfelelő eszközökkel és tapasztalattal beazonosíthatóak.

Monero jövőbeli fejlődése

Az XMR-nek az álompiacra való belépéssel ez a pénznem egy hatalmas piacra lép, ami határozottan tükröződni fog az árban. Az eredeti előrejelzések kb. 700 dollár körüli árakat jósoltak az év végre, de a Monero Dream marketre implementációjával az ár akár négy számjegyűre is nőhet. A Monera népszerűségében minden bizonnyal nagy szerepet fog játszani az a tény, hogy ebben az évben várhatóan sok nagy befektető az állam fokozatos szabályozásának eredményeképpen áthelyezi tőkéjét névtelen kripto coinokba.

Be the first to comment on "A Dark weben bevezetik a Monero fizetéseket"

Leave a comment