Hircenter.info a legújabb hírekkel szolgál nap, mint nap

Amennyiben nem szeretne lemaradni a világ, illetve a hazánk legújabb történéseiről, akkor nálunk a legjobb helyen jár. Tartson velük és legyen mindig napra kész.

Hircenter.info oldalán megtalálja a gazdasági híreket, Sporttal kapcsolatos információkat, menekültválsággal kapcsolatos fejleményeket, Magyarország és a világ politikai híreit, illetve Budapest történéseit. Bizonyára Önt is foglalkoztatják a hírek, hogy hogyan is fog alakulni Magyarország bevándorlási politikája. Mi most erről szeretnénk bővebb információt nyújtani. Ugyanis a legújabb fejlemények szerint a Fidesz kommunikációs igazgatója úgy nyilatkozott, hogy amíg máshol az illegális határátlépés az egyik legsúlyosabb bűncselekmény, addig a bevándorlás párti erők próbálják az Európai Unió határait minél átjárhatóbbá tenni. Európa és a határok megvédése mellett határozottan kiálló politikusokat és pártokat a legsúlyosabb, legdurvább támadások érik. Sokak meggyőződése, hogy ennek a politikai programnak a hátterében Soros György áll.

Német, svéd és portugál képviselők szerint a migrációra épülő Európáé a jövő. Viszont azok az országok, akik nem támogatják ezt, azok nem demokratikusak, illetve a jogállammal i problémáik vannak. A Fidesz kommunikáció igazgatója szerint a parlament tavaszi ülésszakában is várhatóak zavargások, a tavaly év végihez hasonlóan. Ám az utcai megmozdulások gyakorlatilag elhaltak, hiszen kiderült, hogy az egész ellenzék hazugságra épült. Illetve azt is hozzátette, hogy a törvény mindenkire vonatkozik, ezért, ha valaki törvénysértést visz végbe, vagy hatalommal való visszaélés történik, akkor az súlyos következményeket von maga után. Nyilatkozott erről Hidvéghi Balázs az M1 csatornájának.

Be the first to comment on "Hircenter.info a legújabb hírekkel szolgál nap, mint nap"

Leave a comment